Om oss

Etter mange år på feltet i Nord-Norge, har vi samlet erfaring og kunnskap og blitt bedre for hver dag. Fordi vi ønsket å få flere kunder til å smile, bestemte vi oss for å komme til Oslo. Det var da Astena ble skapt.

Vårt utvalg av tjenester inkluderer grunnarbeid, steinlegging, bygge murer, bygge steintrapper, men ikke bare det. Alt du kan tenke deg som involverer stein i uteområdet, kan vi få til.

Møte teamet vårt

Vi tar forpliktelsen til våre kunder på alvor og tilbyr kvalitet, respekt, raske svar og løsninger. Du trenger ikke å bekymre deg underveis i prosessen. Vi gjør det enkelt for deg ved å lage en plan sammen med deg fra begynnelsen og holder deg oppdatert til du får se det endelige resultatet. Hvis du har spørsmål eller ønsker endringer, er vi alltid tilgjengelige, så ikke nøl med å kontakte oss. Våre medarbeidere er svært erfarne og høflige, og de vil gjøre sitt beste for å oppfylle dine ønsker. Til syvende og sist er ditt smil og tilfredshet vår suksess!

Vi er Astena!

Daglig leder og arkitekt

Andrei

Kontoransvarling

Mihaela

Kvalitet til en rettferding pris

I en tid hvor kvaliteten ser ut til å bli kompromittert av pris, er vi fast bestemt på å være annerledes og fortsette å tilby høy kvalitet til en rettferdig og rimelig pris. Kundene våre trenger ikke å bekymre seg for budsjettet. Å finne løsninger tilpasset ethvert budsjett er en av våre sterke sider.